home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2023. Június 01.
18:00
Magyarkanizsa — Nők tárlata
Kiállítás
Magyarkanizsa — Nők tárlata

Helyszín: Dobó Tihamér Képtár

Szervező: Vajdasági Képzőművészeti Kör és a Panda Rádió 

Az évek óta megszervezésre kerülő, kiváló vajdasági művészek munkáiból megszervezett kiállítás városunk egyik legrangosabb kulturális eseménye lesz, amelynek célja a kultúra és művészet népszerűsítése. Mintegy száz amatőr művész alkotásait láthatják az érdeklődők, továbbá ötven fellépő emeli a megnyitó színvonalát.

A Nők tárlatának kiállítása művészi értéke mellett páratlan, mert csakis hölgyek munkáiból tevődik össze. A szervezésből kivette a részét a több mint 25 éves múlttal rendelkező és dinamikusan fejlődő Panda Rádió.

Nagyon fontos, hogy ilyen rendezvényekkel is felhívjuk a figyelmet a nők, a női alkotók helyzetére.

Kenyeres Ivanka, a Vajdasági Képzőművészeti Kör elnöke fáradhatatlanul dolgozik, nemcsak ilyenkor, hanem egész évben.: „Ez a tárlat lehetőséget ad a képzőművészettel foglalkozó hölgyeknek, hogy bemutatkozzanak, munkáik révén kifejezzék gondolataikat a világról. Az idén 5 községből, 14 egyesületből érkeznek kiállítók”.

Körmendi Gyöngyi és Kerekes Sándor műsorvezetők mellett Kiss Zenóbia, a rendezvény házigazdája nyitja meg a tárlatot.

A Nők tárlata június 16-ig tekinthető meg a Dobó Tihamér Képtárban.

A belépés díjtalan.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..