home 2024. május 18., Erik napja
Online előfizetés
Péntek, 2017. Április 28.
19:00
Magyarkanizsa — Mit csinál az Oláh Dóri?
Egyéb
Magyarkanizsa — Mit csinál az Oláh Dóri?

Szervező: Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája

A legfiatalabb kanizsai grafikus meséje

Oláh Dóriról tudjuk, hogy kanizsai, hogy mindenkinek plakátot, logót, matricát és minden mást tervez, hogy alkotásai díszítik egész Vajdaságban a falakat és az FB-oldalakat, tudjuk, hogy élt Szegeden, Egerben és már Pesten is, hogy befejezte az egyetemet, megjelent A könyve, sok rasztája van és… és hogy tovább?

Néha hetekig Kanizsán látjuk, aztán eltűnik. Hova megy Dóri, miért és mit csinál ott? Valahol van, de mindig hazajön. Mi van itt, amitől nem szabadul?

Beszélgetünk Kanizsáról, utazásról, vizekről, nagy hazatérésekről, járművekről, ceruzákról, festékekről, jelenről, jövőről, lehetőségekről, és bemutatjuk a Rakétaiskolát is!

A beszélgetés után közösségi meglepetés!

A belépés díjtalan, támogatást elfogadnak, Dóri új ceruzákra gyűjt…

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..