home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Péntek, 2023. Május 19.
18:00
Magyarkanizsa — Második éve szánhúzó kutyákkal Lappföldön
Előadás
Magyarkanizsa — Második éve szánhúzó kutyákkal Lappföldön

Helyszín: Művészetek Háza

a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény szervezésében

MÁSODIK ÉVE SZÁNHÚZÓ KUTYÁKKAL LAPPFÖLDÖN 

Sordje Rebecca úti beszámolója

10 évvel ezelőtt lett meg az első szibériai huskym, ami megváltoztatta az életem. Számos év versenyzés és kutyával való “hegymászás” után úgy döntöttem, felköltözöm Északra, hogy azzal foglalkozhassak, amit igazán szeretek: túravezetőként dolgozom a svéd Lappföldön szánhúzókutyákkal, immár második éve. 

Az előadásomon képek és videók kíséretében mesélek-beszélek arról az életről, ami megpróbáltató, gyönyörű, nehéz, izgalmas, eseménydús egyben. Mínusz 30 fok, 250 kutya, több száz kilométeres túrák a vadonban.

Felelősség, kaland, “munka”, érzelmek, nehézségek, tapasztalatok, megpróbáltatások, kutyák ápolása, ismeretlen emberekkel való együttműködés csapatként. 

Szeretettel várunk minden természetkedvelő és kutyabarát érdeklődőt!

A belépés díjtalan.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..