home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Péntek, 2017. Március 10.
19:00
Magyarkanizsa — Losonc Csongor úti meséje
Előadás
Magyarkanizsa — Losonc Csongor úti meséje

Szervező: Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája

Egy hátizsákkal három kontinensen – pénz nélkül
Losonc Csongor úti meséje

Losonc Csongor, a szomszédos Orom szülötte fiatal kora óta szenvedélyesen utazik: autóstoppal a tengerre, Albániába, Hollandiába; térkép nélkül New Yorkba, részegen, bérelt motorral Kubába és még sorolhatnánk. Utazásaiban egy a közös: mindig egyedül utazik, nem beszéli az ország nyelvét és nincs útirány.

Csongor mesél nekünk a három kontinensen megélt kalandozásairól, elveszéseiről és felismeréseiről, arról, hogy egy oromi napszámos fiú hogyan nyaral egy hátizsákkal, pénz nélkül a világ legszebb tengerpartjain.

A mese és beszélgetés után a közösségi együttlét még nem ér véget…

Mivel Csongor nem olyan régen ért haza Kolumbiából, a beszélgetést egy kis dél-amerikai hangulattal fűszerezzük, nem is akárhogyan: a Bolero Művelődési Táncegyesület tanárait, táncosait kértük meg, hogy tanítsanak néhány lépést nekünk is.  

Hozd a kedved, a kérdéseid és a táncos cipőd az OZ-ba!

A belépés díjtalan, de Csongor következő kirándulásához új hátizsákra gyűjtünk.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..