home 2024. május 17., Paszkál napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2020. Február 27.
10:00
Magyarkanizsa — Előadások
Előadás
Magyarkanizsa — Előadások

 

Helyszín:
 
városháza, kisterem

Témakörök:

  1. Tartományi Mezőgazdasági Fejlesztési Alap hitelvonalai - az Alap munkatársa bemutatja a bejegyzett gazdaságok, jogi személyek és vállalkozók számára aktuális hitelvonalakat forgóeszközök, mezőgazdasági földterületek, mezőgazdasági munkaeszközök, locsolóberendezések vásárlása céljából, valamint a vállalkozói beruházások, turisztikai fejlesztések, IPARD pályázatok hitelezésére.
  2. Induljunk el a Fenntartható talajhasználat útján címmel Olajos Győző, mezőgazdasági mérnök és szántóföldi növénytermesztési agronómus tart előadást a talaj termőképességének, szerkezeti felépítésének és élővilágának fenntarthatóságáról.

További információk: Magyarkanizsa község gazdasági és helyi gazdaságfejlesztési főosztálya (I. emelet, 21-es terem vagy: földszint, 14-es terem), illetve a 024/875-166-os telefonszámon (209-es vagy 243-as mellék).

Gazdasági és helyi gazdaságfejlesztési főosztály

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..