home 2024. július 14., Örs napja
Online előfizetés
Szerda, 2024. Május 22.
17:00
Magyarkanizsa — Dušan Markelić: Út önmagamhoz
Könyvbemutató
Magyarkanizsa — Dušan Markelić: Út önmagamhoz

Helyszín: József Attila Könyvtár, Koncz István-terem
Szervező: a József Attila Könyvtár 

Dušan Markelić: Út önmagamhoz

könyvbemutató

Dušan Markelić könyve, az „Út önMAGamhoz” újdonság a könyvek piacán, amely a saját szellemi fejlődésének az útját mutatja be.

Az elmúlt három évtizedben Amerikában és Nyugat-Európában kiadásra került sok olyan szerzőnek a könyve, amelyek azokról az egyéni megtapasztalásokról és változásokról szólnak, amelyeknek köszönhetően megértették az emberek, hogy az anyagi valóság csak egy része az életünknek és az önmagában csak elenyésző a sokkal nagyobb, gazdagabb és értékesebb lelki és szellemi világ mellett.

Ez a könyv sokak számára inspirációt jelenthet, akik mélyen magukban felteszik az élethez kapcsolódó alapvető és egzisztenciális kérdéseiket.
Kik vagyunk? Miért vagyunk itt? Mi a küldetésünk? Mi történik az életünk után?
Mindenkinek egyéni az útja, de mások tapasztalatai segíthetnek abban, hogy példát vegyünk róla, megtaláljuk a saját módszerünket és megteremthessük a belső elégettségünket azzal, hogy jobban megértjük saját UTAZÁSunkat.

A belépés díjtalan.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..