home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Kedd, 2016. Április 12.
17:00
Magyarkanizsa — Animációs családi film
Film
Magyarkanizsa — Animációs családi film

 
a Cnesa OMI és a Mobil 3D Cinema szervezésében
 
KUNG FU PANDA 3
– amerikai−kínai animációs családi film 3D-ben, szerb nyelvű szinkronnal, 2016, 95 perc
 
rendező: Jennifer Yuh Nelson
 
A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozik elveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett pandaparadicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él.

És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg.

Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra.
 
Különleges edzésmódszerének köszönhetően a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak…
 
A belépőjegy ára 250 dinár.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..