home 2024. május 17., Paszkál napja
Online előfizetés
Szerda, 2020. Március 11.
19:00
Magyarkanizsa — A szolga (orosz komédia, kaland- és fantasyfilm, 109 perc)
Film
Magyarkanizsa — A szolga (orosz komédia, kaland- és fantasyfilm, 109 perc)

Helyszín: Művészetek Háza, nagyterem

Szervező: a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény

 

Gregory „Griša” egy gazdag családban nevelkedett fiatal fiú, aki úgy érzi, rá nem vonatkoznak a törvények és szabályok. Ez a hozzáállás és viselkedés börtönbe is juttatja a fiút. A szülők tehetetlenné válnak vele szemben. Az apa végül radikális lépésre szánja el magát, és úgy dönt, megleckézteti fiát.

Egy régi pszichológus barátja segítségével sikerül megvalósítania a tervét. Megterveznek egy közlekedési balesetet, ami után a fiú magához tér és 1860-ban találja magát hétköznapi szolgaként egy nagy birtokon. Az őt körülvevő emberek, akik szintén szolgák, a mobiltelefonról és a modern világ vívmányairól még nem hallottak. Tehát kénytelen az életével, az érzelmeivel és az őt körülvevő emberekkel foglalkozni. Ez a kitalált világ, amelyet létrehozott az apa és a pszichológus, egy élet fejlődését mutatja be, hogy hogyan válhat egy gazdag, elkényeztetett fiúból felnőtt, tudatos ember.

Rendező: Klim Šipenko

A jegyeket a helyszínen, a film vetítése előtt lehet megvásárolni.

A belépőjegy ára 250 dinár.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..