home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Vasárnap, 2016. Március 13.
19:00
Magyarkanizsa — A szabadkai Népszínház vendégjátéka
Színház
Magyarkanizsa — A szabadkai Népszínház vendégjátéka


a Cnesa OMI szervezésében, az önkormányzat támogatásával

a szabadkai Népszínház vendégjátéka:

HANS ALFREDSON−TAGE DANIELSSON: PICASSO KALANDJAI (komédia)

Színpadra alkalmazta: Méhes László, Horgas Ádám

Rendezte: Edvin Liverić m.v.

A szereplők:
Pálfi Ervin, Szőke Attila, Kovács Nemes Andor, Ralbovszki Csaba, Hajdú Tamás, Baráth Attila, G. Erdélyi Hermina, Pesitz Mónika, Pámer Csilla

Zeneszerző: Irena Popović m.v.

Rendezőasszisztens: Dudás Szilvia

Dramaturg: Brestyánszki Boros Rozália

„Maga az előadás a fizikai színház eszközeire támaszkodik, így elsősorban a színpadi képek, a mozgás, a zene, a dinamika, illetve a színészi játék kerül előtérbe. Ehhez adódik még az a sajátos nyelvi közeg, amely értetlenségével beszédesebb, mint egy monográfia, valamint az az intelligens humor és kritika, amely ebben a közegben megteremtődik. Különböző látásmódokat ötvöző, több szinten működő és szórakoztató darabról beszélhetünk tehát, mely azonban − egy nagyon körültekintő szerkesztésnek köszönhetően − mélyebb tartalommal is bír. Mégsem tolakodó, csak annyit tár fel magából, amennyire a befogadó felkészült. Akárcsak maga Picasso. Sosem dőlhetünk hátra műveinek maximális értelmezése tudatában, mindig tartogat számunkra meglepetéseket.” (Gyurkovics Virág kritikája az előadásról a Hét Napban)

Jegyek elővételben 300 dináros áron március 1-jétől kaphatók a Cnesa titkárságán (Fő tér 9.) hétköznapokon 7 és 15 óra között.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..