home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2023. Június 22.
17:00
Magyarkanizsa — A Szakkör program kiállítása
Kiállítás
Magyarkanizsa — A Szakkör program kiállítása

A Nemzeti Művelődési Intézet 2022. évi A Szakkör programja, amely a FERHA Felnőttképzők Regionális Hálózata által valósult meg Vajdaságban, 2023. május. 31-én véget ért.

Magyarkanizsán 2023. június. 22-én, csütörtökön, 17.00 órai kezdettel kerül megrendezésre az ünnepi kiállítás a Dobó Tihamér Képtárban.

Az eseményen 13 csoport kézműves munkáját láthatják az érdeklődők, melyek a gyertyaöntés, a bútorfestés, makramé, mézeskalács, gyöngyfűzés, tojásfestés és a quilling.

Az ünnepi műsor keretein belül, találkozhatnak a kézművességek és hagyományok iránt érdeklődők az alkotókkal, akik rövid élménybeszámolóval is kedveskednek majd. Felszólal Molnár György, a Nemzeti Művelődési Intézet Partnerségi Központjának vezetője, valamint Sarnyai Károly, a FERHA Felnőttképzők Regionális Hálózata munkatársa és A Szakkör program vajdasági koordinátora.

Fellépnek a magyarkanizsai Rözgő citera zenekar tagjai és Nádi Kata népdalénekes.

További információk Keszég Anettnél, a 063/545-293-as telefonszámon és az anett@ferha.net e-mail címen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..