home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Szombat, 2016. Március 05.
--:--
Magyarkanizsa — A Rákóczi Szövetség délvidéki helyi szervezeteinek találkozója
Találkozó
Magyarkanizsa — A Rákóczi Szövetség délvidéki helyi szervezeteinek találkozója

a Rákóczi Szövetség szervezésében

A RÁKÓCZI SZÖVETSÉG DÉLVIDÉKI HELYI SZERVEZETEINEK TALÁLKOZÓJA

Szerte a Vajdaságból mintegy 80 küldött részvételével, vetítésekkel, előadásokkal, programokkal tarkított háromnapos tanácskozást tart a szövetség a gyógyfürdő emeleti konferenciatermében. Céljuk a Szerbiában létező alapszervezetek munkájának összehangolása.

A konferencia előadói lesznek: mgr. Hajnal Jenő, az MNT elnöke, Kalmár Ferenc, a Külgazdasági és Külügyminisztérium szomszédságpolitikáért felelős miniszteri biztosa, Pásztor István, a VMSZ elnöke, dr. Takaró Mihály irodalomtörténész, dr. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő. Köszöntő előadást Pósa Károly, a helyi szervezet elnöke tart.

Csakis előzetes bejelentkezés után, (keretlétszámon belül) az előadások igény szerint látogathatóak lesznek a meghívóval nem rendelkező érdeklődőknek is.

A részletes programot a www.rakoczi.rs honlapon találják.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..