home 2024. június 25., Vilmos napja
Online előfizetés
Péntek, 2013. Május 03.
--:--
Indulnak az MNT és a tehetséggondozó gimnáziumok felvételi felkészítői
Találkozó
Indulnak az MNT és a tehetséggondozó gimnáziumok felvételi felkészítői

 

A Magyar Nemzeti Tanács Közigazatási Hivatala és a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium értesíti az érdeklődő érettségizőket, hogy a tavaszi szünidőben felvételi felkészítő tábort szervez az érettségiző és felvételire készülő diákoknak  informatikából, kémiából, matematikából és biológiából.

A felkészítés pontos dátuma: május 3., 4., 5., a helyszín pedig a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium. Szállást és étkezést a Bolyai Kollégiumban ingyenesen biztosítanak a szervezők.
Jelentekezni a felkeszito.mntosztondij.org.rs oldalon keresztül lehet április 28-áig.

Az internetes elektronikus felkészítő anyagok és a  felkészítő tábor mellett a zentai Bolyai és a szabadkai Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnáziumokban tantermi foglalkozásokat is tartunk magyar nyelvből és irodalomból, angol és német nyelvből,  történelemből, fizikából, közgazdaságtanból, pszichológiából, alkotmányjogból és földrajzból.  A foglalkozások pontos időpontja és az egyéb információk is a fenti címen találhatóak.

A felkészítő táborban  való részvétel, a szállás és az étkezés, valamint a tantermi foglalkozások is ingyenesek.
A sikeres felvételi érdekében jelentkezzenek minél többen!

Az MNT sajtószolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..