home 2024. május 20., Bernát napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2017. Május 11.
08:00
Ilonafalu — Tavaszi kaláka
Egyéb
Ilonafalu — Tavaszi kaláka

Helyszín: Baráthok kútja
A Wemsical Serbia Ifjúsági és Kulturális Egyesület szervezésében, az Ifjúságügyi és Sportminisztérium "Mladi su zakon" program támogatásával

A négynapos munka alatt nádfedőt készítünk a pavilon tetőjének, hogy az elnyerhesse az eredetileg tervezett formáját, megtisztítjuk a téltől és a fagy hagyta nyomoktól a fürdő és a vályú környékét, megerősítjük a karámot, a medencét és javítjuk azt, amit kell, és amire lehetőségünk lesz. A fürdő a nyárra készül!

Mindez most is csak önkéntes, kétkezi segítő munkával valósulhat meg! Ha szeretnél részt venni a munkában, akkor jelentkezz! Szállást családoknál biztosítunk és egy meleg vacsorára is számíthatsz. Regisztráció a Facebook- eseménynél feltüntetett linkre kattintva, vagy e-mailben itt: wemsical.serbia@gmail.com

Aki támogatni szeretné a munkát, vagy a meleg ételhez tudna felajánlani alapanyagot, szívesen fogadjuk és köszönjük! 

Infó:
Vígi László: 063/58-58-63
Homonai Erzsébet: 063/86-25-208
Hajdú László: 065/97-30-902 


Az esemény Facebook-oldala:
https://www.facebook.com/events/1209106645878504/

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..