home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Szombat, 2022. Április 09.
09:00
Húsvéti vásár lesz Szenttamáson
Vásár
Húsvéti vásár lesz Szenttamáson

A Gion Nándor Emlékházban várják a nyuszit 

Tavaszköszöntő húsvéti vásárt szerveznek Szenttamáson a Gion Nándor Emlékház udvarában (Popovača venac u. 30.) 2022. április 9-én (szombat) délelőtt 9 órai kezdettel.

A tervek szerint a húsvéti színes tojások mellett kézműves termékek széles választéka, dísznövények, továbbá hagyományőrző foglalkozások várják az érdeklődőket.

Minden olyan termék kiállítható, árulható és cserélhető, amelynek köze van a tavaszhoz és a húsvéthoz. A részvétel ingyenes.

Asztalfoglalás és bejelentkezés (kötelező) a 063/533-397-as telefonszámon vagy az gionnandoremlekhaz@gmail.com villámposta címen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..