home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Péntek, 2022. Április 01.
18:00
Horogs — ÚTI BESZÁMOLÓ 3.
Előadás
Horogs — ÚTI BESZÁMOLÓ 3.

A Fruska Gorától az Elbruszig

A horgosi Ábrahám Alfréd évek óta a hegyek szerelmese. Aktívan 6 éve kezdett el mászni a szabadkai Spartak Hegymászó Sportklub keretein belül, ahol azóta a magashegyi szekció vezetője, valamint túravezető is egyben. A Fruska Gora-i transzverzálákba kapcsolódott be elsőként, ezt követően több,mint 18 országban mászott hegyet, vezetett önállóan túrákat, akciókat. Megmászta többek között az Olimposz csúcsait, járt többször a Tátrában, az Alpokban, a Kaukázusban, volt a Mont Blanc-on, az Araráton. 2019 nyarán jutott fel először az Elbruszra, Európa legmagasabb csúcsára, amit azóta télen is meghódított.

Fényképes, videós beszámolóban mesél kalandjairól Danyi Bernadettel közösen. Az előadás keretében a résztvevők megismerkedhetnek a hegymászásban használt felszerelésekkel, lehetőségük nyílik megnézni, kipróbálni őket.

Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk rá!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..