home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Péntek, 2021. Június 11.
17:00
Horgos — Kerekítő
Műhely, foglalkozás
Horgos — Kerekítő

KEREKÍTŐ MONDÓKÁS MÓKA

Kerekítő foglalkozásra hívjuk a 0-3 éves gyermekeket és szüleiket 2021. június 11-én. A foglalkozás 17 órától kezdődik a Művelődési Ház színháztermében.

Foglalkozásvezető: Varga Imola

Félóra höcögés, göcögés, kacagás a Kerekítő mondókáskönyvsorozat ölbeli játékai, mondókái nyomán! Lovagoltatás, lógázás, hintáztatás, cirókázás, csúszdáztatás, zsuppolás élő hangszerjátékkal, népi hangszerekkel, népdalokkal, sétáltatókkal színesítve.

Nagymamáinktól örökölt játékaink az érzelmi biztonság és a művészeti-zenei nevelés bölcsője. Az első évek mondókáinak szeretetnyelve, az érintés, ölelés és mosoly, egy életen át elkíséri a gyermekeket.

Belépő: családonként 350 dinár.

A foglalkozásra előjelentkezés szükséges a Dom kulture Horgos – Művelődési Ház Horgos oldalon üzenetben vagy Sós Nóránál a 063/422997-es telefonszámon.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..