home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Péntek, 2023. Május 19.
17:00
Horgos — Floral Carver: ÉGJ VELEM!
Könyvbemutató
Horgos — Floral Carver: ÉGJ VELEM!

a Művelődési Ház szervezésében

FLORAL CARVER: ÉGJ VELEM! – könyvbemutató

̎Elena Wilson három éve él mély gyásszal a szívében. Élete egyetlen célja, hogy boldogságban nevelje fel gyönyörűséges ikreit, akik fő támaszai az elmúlt évek gyötrelmes túlélésének.
Adam Gilbert már nyolcévesen megtapasztalta: a túlélésnek ára van! Tűzoltóként a legfőbb célja, hogy bebizonyítsa, nem hiába menekült meg a tűz markából, és minden egyes nap csakis a harc élteti. Mi történik, ha két megtört élet útjai keresztezik egymást? Vajon képesek lesznek megbízni a másikban? A múlt szövevényes hazugságai lépésről lépésre bontanak le minden falat, s ami szilárd alapnak tűnt, talán a legnagyobb fájdalmat ígéri.
Egy dolog biztos: a vér a legerősebb kötelék a világon! ̎

A szerzővel Fekete Zsanett beszélget a könyv megjelenéséről és a cselekményről.
A belépés díjtalan.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..