home 2024. július 13., Jenő napja
Online előfizetés
Szerda, 2023. Szeptember 20.
--:--
Horgos — ANYACSAVAR
Műhely, foglalkozás
Horgos — ANYACSAVAR

Szevező: magyarkanizsai József Attila Könyvtár horgosi fiókkönyvtára 

ANYACSAVARirodalomterápiás csoport kisgyermekes anyáknak

Az anyacsavar rögzít, egy helyben tart, nagy súlyt is elbír – akár egy édesanya. Anyának lenni egyszerre csodálatos és félelmetes. Ahhoz, hogy ne csavarodjunk be, időnként szükségünk van arra, hogy kiengedjünk a felgyülemlett feszültséget, és támogató légkörben beszélgessünk arról, kik is vagyunk a ránk rakódott szerepeink mögött. Az Anyacsavar egy anyatámogató csoport, amely segít kilépni a mindennapok taposómalmából, és közelebb kerülni ahhoz az énrészünkhöz, amelyikről közben hajlamosak vagyunk megfeledkezni.

Az irodalomterápia művészetterápiás módszer, amelynek részeként versekből, novellákból, dalszövegekből, filmrészletekből és videókból kiindulva indulunk önismereti utazásra.

A célcsoport: 3 éven aluli gyermeket nevelő anyukák

Az időpont: 2023. október 3-tól 7 alkalommal keddenként 17 és 19 óra között

Helyszín: a horgosi könyvtár

A foglalkozást vezeti: Berényi Emőke irodalomterapeuta, szerkesztő

A résztvevők száma: legfeljebb 10 fő

A hozzájárulási díj: 200 dinár alkalmanként

Jelentkezni szeptember 20-ig lehet személyesen a horgosi fiókkönyvtárban vagy Horvát Hildánál a 063/89-03-541-es telefonszámon.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..