home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Szombat, 2021. Július 10.
18:00
Horgos — A Vajdasági Vándormozi újra Horgoson
Horgos — A Vajdasági Vándormozi újra Horgoson

2021. július 10-én 18 órától a Vajdasági Vándormozi bemutatja:
Bogyó és Babóca 3. – Játszótársak magyar családi animációs filmet

A Bogyó és Babóca 3. - Játszótársak, az előző két szériához hasonlóan, 13 epizódban mesél Bogyó, Babóca és kis barátaik élményeiről. A már jól ismert szereplők mellett megismerkedhetünk új karakterekkel is: a kalapját vesztett Gombával, a titokzatos Csillaglánnyal, a kürtős kalácsokat árusító Bodobáccsal és Hörcsöggel. A figurák hangját ezúttal is Pogány Judit kölcsönzi, így már több mint száz különböző hangon szólal meg a Bogyó és Babóca mesékben. A kisgyermek korú közönséget megcélzó animációs sorozat Bartos Erika könyvei alapján készült. A két főszereplő, Bogyó a csigafiú és Babóca a katicalány, elválaszthatatlan barátok. Sok kedves kalandon keresztül közösen fedezik fel az őket körülvevő világ jelenségeit, eseményeit, tárgyait.

A történetek mind az óvodás korosztály mindennapjaival foglalkoznak, a szereplők közössége az óvodai gyerekközösséget mintázza. Tanulságos, kerek történetek, amelyek szeretni tanítanak, segítőkészségre, jószívűségre nevelnek. Egyszerű képi és nyelvi megoldások, melyek az egészen kicsi gyermekek számára is érthetőek, értelmezhetőek.

Rendező: Krizsanics Antonin és M. Tóth Géza
Író: Bartos Erika
Zeneszerző: Alma Együttes
Mesélő: Pogány Judit
Rajz: Bartos Erika


Jegyár 12 hónapos kortól (felnőtteknek is): 150 dinár
12 hónapos kor alatt ingyenes a belépés!
Jegyek a horgosi Művelődési Házban kaphatók. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..