home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Szombat, 2016. November 26.
09:00
Horgos — A KÉK adventi lelki napja
Egyéb
Horgos — A KÉK adventi lelki napja


Háromrészes elmélkedéssel, közös lelki tükörrel, adventi szentgyónási lehetőséggel készül a Keresztény Értelmiségi Kör hagyományos adventi lelki napjára. Idén a lelki vezető ft. dr. Benyik György, a szegedi Gál Ferenc Hittudományi Főiskola Biblikus Tudományok Tanszékének professzora, a Szegedi Nemzetközi Biblikus Konferencia igazgatója. Az elmélkedések témái: Várakozás a Messiásra az Ószövetségben, Várakozás a végítéletre a keresztény egyházban, Mai katasztrófától való félelem — hit nélkül.

A 15 órakor kezdődő szentmisét, ft. Szabady Károly verbászi plébános szolgáltatja.

A KÉK adventi lelki napja 2016. november 26-án, 9 órakor kezdődik a horgosi Domus Pacis Ferences Lelkigyakorlatos és Közösségi Házban.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..