home 2024. május 24., Eszter napja
Online előfizetés
Szombat, 2013. Április 27.
10:00
Felhívás az MNT Európai uniós civil jó gyakorlatok című konferenciájára
Tanácskozás
Felhívás az MNT Európai uniós civil jó gyakorlatok című konferenciájára


A Magyar Nemzeti Tanács a Civil Konzultatív Testület megalakításával és a Vajdasági Magyar Civil Stratégia megalkotásával egy olyan hiánypótló feladatot vállalt fel, amelyre már igen nagy szüksége volt a vajdasági magyar civil szférának, ez pedig az együttgondolkozás és együttműködés intézményessé és hatékonyabbá tétele.
Civil szervezeteink az elmúlt időszakban igen nagy kihívások előtt állnak, a szervezeteknek ugyanis a közösség érdekvédelme, a felvállalt feladatok elvégzése és a minőségi programok megszervezésén kívül, az egyre csökkenő szerbiai és magyarországi támogatások ellenére is,  biztosítani kell a szervezet működéséhez és fejlődéséhez szükséges feltételeket,  amihez az utóbbi időben az európai uniós támogatások lehívása jelenthet megoldást.

Annak érdekében, hogy civil szervezeteink minél felkészültebbek legyenek  az európai uniós programok megvalósításában és  a támogatások lehívásában, a Magyar Nemzeti Tanács  tanácskozást szervez Európai uniós civil jó gyakorlatok címmel.

A tanácskozásra  2013. április 27-én, szombaton 10 órai kezdettel kerül sor a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar (Strossmayer utca 11. ) dísztermében, ahova várjuk a civil szervezetek képviselőit.

A konferencia pontos programja és a jelentkezési lap a www.mnt.org.rs honlapon található meg. A kitöltött jelentkezési lapot a zsoldos@mnt.org.rs e-mail címre várjuk 2013. április 23-áig.

További információ a fenti e-mail címen, illetve a 064/160-4686-os telefonszámon Zsoldos Ferencnél, az MNT Civil Konzultatív Testületének elnökénél kapható.

Várjuk a civil szervezetek jelentkezését!

Az MNT sajtószolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..