home 2024. június 25., Vilmos napja
Online előfizetés
Péntek, 2023. Április 21.
09:00
Doroszló — MOZDULJ! PETŐFI! - Petőfi-iskolák találkozója
Rendezvény
Doroszló — MOZDULJ! PETŐFI! - Petőfi-iskolák találkozója

A Petőfi 200 emlékév MOZDULJ! PETŐFI! nevet viselő vajdasági programsorozatának részeként kerül megrendezésre a Petőfi-iskolák találkozója 2023. április 21-22. (péntek-szombat) között. Az első Petőfi-iskolák találkozójára ötven évvel ezelőtt került sor, így a jubileumra való tekintettel a VM4K és a vajdasági Petőfi Sándor nevét viselő iskolák találkozóval egybekötött vetélkedőt szerveznek, melynek a házigazdája a doroszlói Petőfi Sándor Általános Iskola lesz. Mint ismeretes, a felsős diákokból álló csapatok magyar nyelv és irodalomból, valamint történelemből mérettetik meg magukat. A Petőfi-iskolák találkozójának megnyitójára 2023. április 21-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor Doroszlón, a költő nevét viselő iskolában. A köszöntőt követően rövid műsor következik, mely során felvonulnak és bemutatkoznak a Petőfi-iskolák.
A további részletekről a VM4K-Facebook-oldalán, valamint a honlapon tájékozódhatnak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..