home 2024. május 20., Bernát napja
Online előfizetés
Szerda, 2023. Augusztus 16.
09:00
Bácskossuthfalva — 9+1 Nemzetközi Művésztelep
Tábor
Bácskossuthfalva — 9+1 Nemzetközi Művésztelep

A bácskossuthfalvi 9+1 Nemzetközi Művésztelep 2023. augusztus 16 - 19. között tartja a XXI.Mesterműhely táborát, ami a Magyar Nemzeti Tanács által kiemelt jelentőségűrendezvény Vajdaságban. Szeretettel várják Önöket. Táboruk ideje alatt a csütörtöki illetve a pénteki napon vesznek részt legtöbben táborukban. Pénteki napon 17-én, 16:00 órától könyvbemutatót szerveznek, vasárnap-augusztus 20-án 18:00 órakor Szent Istvánra emlékeznek és bemutatják a tabor ideje alatt készült alkotásokat egy rögtönzött kiállítás alkalmával. A táboruk szelektora Fujkin István képzőművész, Kanadából. Javasolt téma: “Hajnaltoll és (vagy) Időalkony”

Meghívott vendégek: Barát Ferenc, Boros György, Buday Mihály, Csikós Tibor, Dvoracskó László, Farkas Zsuzsa, Fazekas Szabó Edit, Gyurkovics Hunor, Kerekes Sándor, Léphaft Pál, Macskovic Franjo, Molnár Imre (Mirko), Nagy Károly, Németh László, Novák Mihály, Ozsvár Péter, Péter László, Pósa Károly, Remete István, Révész Róbert, Sárkány Balázs, Szalai Attila, Szalma Viktória, Török István, Verebes György, Zsáki István
A művészek ezúttal is szabadon választott technikával festenek nem meghatározott témára. A táborunk nemzetközi,tevékenységünk ideje alatt alkotott munkáikból egyet vagy kettőt hátrahagynak a Művésztelep részére, gyarapítva így a telep gyűjteményét. A tabor létrejöttének támogatói: Bácskossuthfalvi Helyi Közösség, Topolya Község, Magyar Nemzeti Tanács és a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..