home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Péntek, 2022. Június 10.
18:00
A szecesszió éjszakája - Az orgona éjszakája
Rendezvény
A szecesszió éjszakája - Az orgona éjszakája

A szecesszió világnapja alkalmából, a Szabadkai Zsinagóga Alapítvány, 2019. óta, minden év, június 10-én, megszervezi a Szecesszió éjszakája elnevezésű rendezvényét. Évről évre arra törekszünk, hogy látogatóinknak közelebb hozzuk a szecesszió szépségét, előadások, zenei pillanatok, filmvetítések és más tartalmak által.

Idén arra az elhatározásra jutottunk, hogy világvárosok példája alapján, elindítsuk Szabadkán az Orgona éjszakája elnevezésű rendezvényt. Mint ismeretes, tavaly újjáépült a zsinagóga Wegenstein orgonája, amely nemcsak épületünk, hanem egész városunk kincsévé vált. A Szabadkai Zsinagóga Alapítvány ezzel a rendezvénnyel hagyományt szeretne teremteni, bízva abban, hogy az ellőttünk álló években, azon szakrális épületek is csatlakoznak hozzánk, amelyek szintén rendelkeznek orgonával.

Reméljük, hogy az est műsorában mindenki talál magának kedvére való tartalmat. Meleg szívvel várjuk Önöket június 10-én, pénteken, a szabadkai zsinagógában.

Program:

A SZECESSZIÓ ÉJSZAKÁJA A SZABADKAI ZSINAGÓGÁBAN

18.00 Álomi táj - A Mécsvirág együttes fellépése

19.00 Priče o secesiji / Szecessziós történetek - Tóth Borisz előadása

AZ ORGONA ÉJSZAKÁJA A SZABADKAI ZSINAGÓGÁBAN

20.30 

Fellépnek

Vizin Kornelije - orgona

Anišić Bela - kürt

Szűcs Mihály - fagott

A BELÉPÉS INGYENES

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..