home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Kedd, 2013. Január 15.
18:00
A 2013. évi Vajdasági Magyar Kalendárium bemutatója Szegeden
A 2013. évi Vajdasági Magyar Kalendárium bemutatója Szegeden

Tizenhatodik alkalommal jelent meg a patinás szabadkai Hét Nap gondozásában a Vajdasági Magyar Kalendárium. A kiadvány gazdag, színes és rendkívül hasznos szöveg- és képanyagot tartalmaz a délvidéki magyarok történelméről, hagyományairól, mindennapi gondjairól és örömeiről, de számba veszi az egyetemes magyarság elmúlt évi eredményeit, történéseit is.

A Hét Nap szerkesztősége először Szegeden mutatja be a Vajdasági Magyar Kalendáriumot – január 15-én, kedden, este 6 órakor a Millenniumi Kávéház kiállítótermében. Az eseményen részt vesz Tomek Viktor, a hetilap főszerkesztője, Molnár Krekity Olga, a Kalendárium szerkesztője, valamint Tóth Lívia, Gyurkovics Virág, Tóth Tibor, Lackó Lénárd, Szabó Attila, Lackó Ildikó, Szalai Attila, a szerkesztőség munkatársai is. A testvérvárosi szerkesztőség néhány „meglepetésvendéggel” érkezik, akik zenével, szavalatokkal teszik színesebbé az estet. A kiadvány a helyszínen – kedvezménnyel – meg is vásárolható.

A rendezvény részvevőit Nagy Abonyi Attila, a Vajdasági Magyarok Demokratikus Közössége szegedi tagozatának elnöke köszönti, az est házigazdája pedig Kisimre Ferenc, a Telin Televízió szerkesztője lesz.

A belépés ingyenes.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..