home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Üzembe helyezték Palics nyilvános toalettjeit
2021.08.06.
LXXVI. évf. 31. szám
Üzembe helyezték Palics nyilvános toalettjeit

Palics turisztikai területen  hosszú évek óta problémát jelent  a nyilvános toalettek hiánya, mely az idén megoldásra kerül. Palics legforgalmasabb részén két toalett lett üzembe helyezve az idelátogatók számára.

Az egyik toalett a Kisvendéglő étteremmel szemben lévő parkban található, hétvégi nyitvatartással, a helyi idegenforgalomhoz alkalmazkodva. Üzembehelyezése július közepén megtörtént.  Az objektum bérbeadásra került a nyilvános hitrdetésre egyedüliként jelentkezőnek. Itt a turisták fizetés ellenében használhatják a nyilvános toalettet.

A másik, felújított toalett a homokos strandon lévő sétány mellett található. Az ide látogatók minden nap 10 és 20 óra között , ingyenesen vehetik igénybe.

Meg kell jegyeznünk, hogy ezek a toalettek felújításra kerültek annak a projektnek a keretén belül melyben három nyilvános toalett kerül felújításra, Palics idegenforgalmi övezetében, a munkálatokra a pénzeszközöket a Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Távközlési Minisztérium biztosította.

A felújitási projektumot a Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Távközlési Minisztérium támogatta. A második fázisra a következő évben kerül sor, amikor a női strandnál lévő épület kerül befejezésre,  valamint a férfi strand bejáratánál levő épület teljes felújítása valósul meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..