home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Ünnepi műsor a templomban
2012.01.04.
LXVII. évf. 1. szám
Ünnepi műsor a templomban

December 23-án a csantavéri Hunyadi János Általános Iskola tanulói karácsonyi műsorral örvendeztették meg a falu népét. A templomban megtartott ünnepi előadásban az iskola apraja-nagyja (az ovis korosztálytól kezdve egészen a kamaszodó nyolcadikosokig mindenki) képviseltette magát. Az egybe...

December 23-án a csantavéri Hunyadi János Általános Iskola tanulói karácsonyi műsorral örvendeztették meg a falu népét. A templomban megtartott ünnepi előadásban az iskola apraja-nagyja (az ovis korosztálytól kezdve egészen a kamaszodó nyolcadikosokig mindenki) képviseltette magát. Az egybegyűlteket Szedlár Erika igazgatónő köszöntötte, és alkalomhoz illően a szeretet, a megbékélés és a tolerancia fontosságára hívta fel a figyelmet. Az angol szakkör tagjai kórusprodukcióval léptek fel Ardalić Márta tanárnő vezényletével. A továbbiakban karácsonyi verseket, történeteket hallhattak a megjelentek, fültanúi lehettek egy furulyaszólónak, és megtekinthették az alsós tanulók betlehemezését is. Az emelkedett hangulat elevenen tartásáról a Varga Iván tanár úr vezette kórus gondoskodott meghitt dalok éneklésével. A műsor végén Utcai Róbert atya osztotta meg a közönséggel szívhez szóló gondolatait, ezzel bocsátva útjára, hogy békében és boldogságban élje meg a legszentebb ünnepet, a karácsonyt.
A felvételek az ünnepi műsoron készültek

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..