home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Ünnepélyes tanévnyitót tartottak a tanítóképző karon
Hodolik Boglárka
2022.10.03.
LXXVII. évf. 39. szám
Ünnepélyes tanévnyitót tartottak a tanítóképző karon

59 elsőéves hallgató kezdte meg tanulmányait okleveles óvodapedagógus, okleveles tanító és nevelő, valamint okleveles kommunikátor szakon a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon.

Az elsőéveseket dr. Pintér Krekić Valéria oktatási dékánhelyettes asszony üdvözölte:

— Igyekszünk hallgatóinknak minden körülményt biztosítani, hogy a fejlődési lehetőségeik adottak legyenek, szellemi képességeik kifejtésében ne legyenek akadályozva, és megszerezhessék azt a tudást, amellyel magabiztosan haladhatnak az általuk választott úton. A hallgatók itt válnak igazán felnőtté, tudásukat a maguk és a társadalom hasznára fordíthatják. Egész életükre meghatározott hivatást, ismereteket, kapcsolatokat, élményeket szerezhetnek, ha élnek az egyetem lehetőségeivel.

A magyarkanizsai Törteli Anna kommunikátor szakra iratkozott.

— A tanítóképző kar szerelem volt első látásra. Kiskorom óta érdekel a rádióban való szereplés és az újságírás.

A bácskossuthfalváról érkezett Kurucz Zsuzsanna édesanyja nyomdokaiba lépve választotta a tanítóképzést, szeret a kisgyermekekkel foglalkozni, gyermekkori álmát valósítja meg ezzel.

A gólyák ünnepélyes fogadalmat tettek a Hallgatói Önkormányzat vezetésével, amivel az egyetem polgáraivá váltak.


Törteli Anna


Kurucz Zsuzsanna

Fényképezte: Hodolik Boglárka

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..