home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Ünnep a Népkörben
(tv.)
2010.01.20.
LXV. évf. 3. szám
Ünnep a Népkörben

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be nemzeti versünknek, a Himnusznak a kéziratát. Szabadkán hétfőn, január 18-án a Népkör Magyar Művelődési Központban tartottak ünnepséget e jeleses évforduló alkal...

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be nemzeti versünknek, a Himnusznak a kéziratát. Szabadkán hétfőn, január 18-án a Népkör Magyar Művelődési Központban tartottak ünnepséget e jeleses évforduló alkalmából. Dr. Takács Márta, a Népkör MMK elnöke mondott ünnepi köszöntőt, majd fellépett Némedi Imre, Basity Gréta, Szabó Róbert, a Juhász zenekar, a Népkör MMK Szalagfűző leánykórusa és a Róna táncegyüttes.

Az estet megtisztelte jelenlétével Kasza József, a VMSZ tiszteletbeli elnöke, Kern Imre, a Tartományi Nagyberuházási Alap igazgatóhelyettese, dr. Tóth Tivadar VMSZ-es tartományi képviselő, Siflis Zoltán, az MNT intézőbizottsága kultúrával megbízott tagja és még sokan mások. A tartalmas műsor néhány mozzanatát Szabó Attila fotóriporter örökítette meg.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..