home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Újraindul a Belgrád-Bar nappali vonatjárat
2021.04.27.
LXXVI. évf. 16. szám
Újraindul a Belgrád-Bar nappali vonatjárat

Jelenleg csak az éjszakai járat jár, mégpedig Barból 19 órakor, Tepčiderből pedig 21 órakor.

Hamarosan ismét járnak nappal is a vonatok Belgrád és Bar között. Június 15-től ismét elindul a nappali vonatjárat a Bar–Belgrád–Bar-vonalon, jelentette be Ana Božović.

A montenegrói vasúttársaság szóvivője hozzátette, amennyiben érdeklődés mutatkozik, lehetséges, hogy előbb indítják el a járatot. A Montenegrói Televízió reggeli műsorának vendégeként elmondta, a nemzetközi közlekedési illetően jelenleg csak az éjszakai járat jár, mégpedig Barból 19 órakor, Tepčiderből pedig 21 órakor.

Megjegyezte, nagyon nehéz a jelenlegi körülmények között dolgozni, de arra számít, hogy hamarosan stabilizálódik a helyzet. Emlékeztetett, a vonatokon kötelező a maszkviselés és a kellő távolságtartás.

Forrás: VajMa

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..