home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Újra „zúz” az AC/DC!
Zvekán Péter
2014.12.18.
LXIX. évf. 51. szám
Újra „zúz” az AC/DC!

Az utóbbi időben a rádiókban egyre többször csendül fel egy régi hangzású, ám ismeretlen AC/DC-dal. Egy vadonatúj szerzeményről van szó, de ez a zenekar végre a régi hangzás mellett döntött, ezért nosztalgikus érzések törhetnek ránk, amikor a Play Ballt hallgatjuk.

Azért írom, hogy végre, mert az AC/DC nem kezdte el modernizálni a hangzásvilágát, mint tették azt oly sokan. Így van ez rendben. Sokan nem tudják azonban, hogy egy egész albumnyi újdonsággal lepett meg bennünket a platinalemezes zenekar.

Ez a Rock or Bust, egy különleges háromdimenziós borítóval, mely azt a látszatot kelti, hogy az együttes ikonikus logója darabjaira robban szét, ahogyan a tokot mozgatjuk. A Rock or Bustot 2014 tavaszán rögzítették a vancouveri Warehouse Studióban, ami során a banda ismét Brendan O’Brien producerrel és Mike Fraser keverővel dolgozott együtt.

Sokan várták már az új lemezt, hiszen az a zenekar első stúdióalbuma hat év után, a világszerte sikeres Black Ice után.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..