home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Újra működik a wellnessrészleg
Tóth Tibor
2023.02.04.
LXXVIII. évf. 5. szám
Újra működik a wellnessrészleg

Újra várja vendégeit a felújított wellnessrészleg a Harcosok sorakozója lakótelepen lévő Prozivka Sport- és Rekreációs Központban. Az úszás mellett február 1-jétől igénybe vehető a szauna, a törökfürdő és a pezsgőfürdő is.

A wellnessközpontban megtartott sajtótájékoztatón Góli Csilla, a szabadkai Városi Tanács kommunális ügyekkel megbízott tagja elmondta, hogy a 2012 augusztusában átadott Prozivka Sport- és Rekreációs Központ minden helyisége, így a wellnessközpont is akkoriban a Stadion Kommunális Közvállalathoz tartozott. A város korábbi vezetőségének az évek alatt más elképzelése volt az üzlethelyiségek működtetésére, kiadására, illetve a különféle tartalmakra vonatkozólag, és a nem sporttal kapcsolatos helyiségek átkerültek az üzlethelyiségek kategóriájába, vagyis a város üzlethelyiségekkel megbízott bizottsága adta bérbe őket azoknak a cégeknek, amelyek nyilvános pályázat útján a legjobb árajánlatot nyújtották be.

— A tavalyi év folyamán a Stadion KKV vezetősége azzal az észszerű és logikus javaslattal rukkolt elő, miszerint visszavennék a wellnessrészleg működtetését. Az üzlethelyiségekkel megbízott bizottság kedvezően bírálta el ezt a kérvényt, és a közvállalat visszakapta a sport- és rekreációs központ wellnessrészét is — mondta Góli Csilla.

Dimitrioski Tamara, a Stadion KKV igazgatója elmondta, hogy Szabadka városának november végén született határozatával került vissza a wellnessközpont a közvállalathoz.

— Az akkor használhatatlan állapotban lévő wellnessközpontot a közvállalat munkatársai két hónap alatt teljesen felújították. Az idelátogatók békére és nyugalomra lelhetnek nálunk. Ezzel szerettük volna a Stadion KKV meglévő szolgáltatásait kibővíteni, így ma már az úszás mellett lehetőség nyílik a szauna, a törökfürdő és a pezsgőfürdő használatára is. Alapszolgáltatásaink mellett a polgárok különböző csomagokat is igénybe vehetnek. Ilyen például az a csomag, amely lehetőséget nyújt a szaunának, a pezsgőfürdőnek és a törökfürdőnek egyszeri használatára, de van all in one kártyánk is, melynek tulajdonosa egy hónapon át használhatja a medencét és a wellnessközpontot — mondta Dimitrioski Tamara hozzátéve, hogy a beruházás értéke mintegy 500 000 dinár.

A szauna használata egy órára 600, a törökfürdőé 800 dinár, az all in one jegy havonta 5000 dinárba kerül. A szauna, a török- és a pezsgőfürdő használatára feljogosító belépő két órára 1600 dinár. A wellnessközpont keddtől péntekig 11 és 17 óra, hétvégén pedig 6 és 22 óra között várja vendégeit.

Fényképezte: Tóth Tibor

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..