home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Újra átélné a természetes szülés élményét Kollányi Zsuzsi
MTVA
2021.05.05.
LXXVI. évf. 18. szám
Újra átélné a természetes szülés élményét Kollányi Zsuzsi

Három kisfiú édesanyja Kollányi Zsuzsi énekesnő, aki elárulta: szívesen vállalna még gyereket, szeretné újra átélni a természetes szülés csodáját. A várandósságról és a szülésről is mesélt az énekesnő a Duna Televízión látható Családi kör vasárnap esti adásában, sőt arról is beszélt, párja miként viselkedett a szülőszobában.

A Családi körben vasárnap este Rókusfalvy Lili és Rókusfalvy Pál vendége ezúttal Kollányi Zsuzsi énekesnő és Geszvein Erika pszichológus volt. A műsor központi témája az érkezés volt: az a folyamat, ahogy egy kisbaba világra jön, valamint ahogyan édesanyává, édesapává válik az ember.

Kollányi Zsuzsi iker fiai két és fél míg legkisebb fia fél éves. Az ikreket császármetszéssel hozta világra, de harmadik gyermeke természetes úton született meg.

„Bogdán születése olyan pozitív élmény volt számomra, hogy már másnap a kórházban azon gondolkodtam: belevágnék még egyszer” – mesélte Zsuzsi a Családi körben. A baba érkezésénél párja is bent lehetett a szülőszobában. „Apás szülés volt, a vajúdás során párom teljesen nyugodtan ücsörgött, aztán amikor megérkeztek a tolófájások, az addigi macsó álarcot ledobva segített és támogatott folyamatosan” – árulta el az énekesnő. Hozzátette azt is, hogy bár ő nem félt a szüléstől, megérti azokat, akik így éreznek, hiszen végső soron a nőnek kell helytállnia a szülőszobában, de nagyon sok erőt ad, ha van mellette egy szerető társ.

Hogy miként lehet az apukákat felkészíteni a szülésre, az apaságra, illetve hogy mi befolyásolja a nő érzéseit a szüléssel kapcsoltban, többek között erről beszélt Geszvein Erika pszichológus a Családi Körben. A Családi kör vasárnapi adását IDE kattintva lehet visszanézni!

Családi kör – minden vasárnap 18.45-től a Duna Televízió műsorán!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..