home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Újévi köszöntő
2005.01.05.
LX. évf. 1. szám
Újévi köszöntő

Fotó: Szabó AttilaAz év vége alkalmából KUCSERA Géza, Szabadka polgármestere ünnepi fogadást rendezett a horvát, illetve a magyar konzulátus képviselői, a községi képviselő-testület tanácsnokai, a különféle intézmények és közvállalatok igazgatói, a történelmi egyházak és a civil szervezetek...

Fotó: Szabó Attila

Az év vége alkalmából KUCSERA Géza, Szabadka polgármestere ünnepi fogadást rendezett a horvát, illetve a magyar konzulátus képviselői, a községi képviselő-testület tanácsnokai, a különféle intézmények és közvállalatok igazgatói, a történelmi egyházak és a civil szervezetek képviselői számára. A polgármester köszöntőbeszédében annak a reményének adott hangot, hogy a következő év is legalább olyan sikeres lesz, mint amilyen a 2004. volt.
Az egybegyűlteket Saša VUČINIĆ, a községi képviselő-testület elnöke is köszöntötte. (re)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..