home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Újdonságok, melyekre érdemes odafigyelni!
Zvekán Péter
2022.04.29.
LXXVII. évf. 16. szám
Újdonságok, melyekre érdemes odafigyelni!

Minelli: MMM — Anitta: Envolver — Pheelz: Finesse ft BUJU — GAYLE: luv starved

Minelli: MMM

Minelli nagyon ráérzett arra, hogy mi kell az embereknek. Tavaly hatalmasat robbantott a Rampampam című dalával, mellyel rögtön a figyelem középpontjába került. A román származású énekesnő és dalszerző most egy újabb számmal jelentkezett, melynek címe MMM. Az újdonság pedig éppen azokat a basszusokat és mély synthhangokat tartalmazza, amelyeket el is várunk tőle, és ezt az énekesnő egyedi hangja teszi tökéletessé. A végeredmény konkrétan megunhatatlanul jó lett!

 

Anitta: Envolver

Anitta egy valóságos mega-giga sztár a hazájában, akire a latin temperamentum és ritmus jellemző. Legutóbb tett egy kivételt a Boys Don’t Cry című dalával, melyben hozta a rá egyáltalán nem jellemző 80’s soundot. Szerencsére jól sikerült, és még most is elég jól megy a rádiókban, viszont úgy tűnik, egyelőre ebből csak ennyit kaptunk. Új dalában már minden a régi. Ez az Envolver, mely ismét merész, szexuálisan túlfűtött, mindez egy jól bevált reggaetónalapon. Mint kiderült, a rajongók már nagyon várták a „régi” Anittát, az újdonság fogadtatása ugyanis brutál jó lett. Eddig 125 millióan látták a YouTube-on, míg a Spotify-on 127 millió streamet generált viszonylag rövid idő alatt.

 

Pheelz: Finesse ft BUJU

Nem mindennapi afrobeatdal látott napvilágot — ez a vadiúj Finesse Pheelztől. Már ez az egy mondat is több kérdést vet fel. Először is: mi az az afrobeat stílus és kicsoda Pheelz? Nos, az afrobeat a ’70-es években bontakozott ki, s valójában egy olyan zenei fúzió, amely a nyugat-afrikai és a fekete-amerikai irányzatokat ötvözi egy újszerű hangzássá. Pheelz pedig már korán rájött, hogy a zenének fog élni, hiszen tízévesen már a templomi kórusban bontogatta szárnyait. Az afrikai énekes karrierje gyorsan ível felfelé, és már olyan sztárokkal működött együtt, mint Akon vagy Tiwa Savage.

 

GAYLE: luv starved

A mindössze tizenhét éves, amerikai énekesnőnek, GAYLE-nek nemrég jelent meg az első önálló EP-je, a study of the human experience. Talán azért, mert extravagáns meg egy kicsit szókimondó, meg mert mer kísérletezni a különböző stílusok keverésével, az USA-ban egyre népszerűbb. Legújabb korongjáról a nagyérdemű már ismerheti például a ur just horny című dalát, viszont máris itt az új kislemez, mely a luv starved címet kapta. S hogy mi a dal tematikája? Ebben az esetben GAYLE betekintést enged nekünk a legbensőségesebb érzéseibe, azaz a magány és a szeretetéhség kínzó bizonytalanságába.

Kép cdn.warnermusic.com.au

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..