home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Újabb megelőző vizsgálatok 2023. december 3-án
2023.12.01.
LXXVIII. évf. 48. szám
Újabb megelőző vizsgálatok 2023. december 3-án

Tekintettel arra, hogy az egészségügy középpontjában a megelőzés áll, december 3-án, vasárnap, 8 és 16 óra között megelőző vizsgálatokat szerveznek Szerbia szerte mintegy 150 egészségügyi intézményben, így a szabadkai kórházban is. A vizsgálathoz nem kell külön időpontot kérni. Az érdeklődők a Szabadkai Közkórház poliklinikai ügyeletének belgyógyászati ​​részlegén jelentkezhetnek.

A 40 év feletti nők mellultrahangon, és szükség szerint mammográfiai vizsgálaton vehetnek részt, a 49 év feletti férfiaknak pedig PSA-tesztet szerveznek, ami a prosztatadaganat kimutatására alkalmas. Azokat, akiknél a betegség gyanúja áll fenn, további vizsgálatokra utalják. 

Forrás: Közlemény

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..