home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Újabb bombariadó Szerbia-szerte az általános iskolákban
Tancsik Richárd
2022.06.16.
LXXVII. évf. 24. szám
Újabb bombariadó Szerbia-szerte az általános iskolákban

Ma reggel Belgrádból és más szerbiai településekről, illetve Vajdaságból, több tucat általános és középiskolából érkezett bejelentés arról, hogy bombát helyeztek el. A rendőrség a helyszínen van, és minden létesítményben megkezdődött a robbanószerkezetek utáni kutatás.

Vajdaságban Ada, Mohol, Magyarkanizsa, Palics, Topolya, Törökbecse és Bajsa is érintett a fenyegetésekben, folyamatosan érkeznek azonban az információk az újabb bombariadókról.

Nem hivatalos információk szerint az intézmények éjszaka 2 és hajnali 4.30-kor egy orosz e-mail-címről kapták a fenyegető levelet.

Forrás: Szerbiai RTV és Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..