home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Új ultrahangkészülék a Zentai Egészségháznak
(Tha)
2016.04.22.
LXXI. évf. 16. szám
Új ultrahangkészülék a Zentai Egészségháznak

Új 4D-s ultrahangkészülékkel gazdagodott a Zentai Egészségház nőgyógyászati rendelője. A berendezést, melynek beszerzése igen fontos előrelépés az intézmény számára, ünnepélyes keretek között adták át rendeltetésének.



Az eseményen jelen volt Miroslav Vasin tartományi gazdasági titkár, Bodrogi Béla, a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság igazgatóhelyettese, Ceglédi Rudolf, Zenta község polgármestere és dr. Surján Gusztáv, a Zentai Egészségház igazgatója. 

Mint elhangzott, a berendezést már üzembe helyezték, a rendelő munkatársai meg a páciensek nagyon meg vannak elégedve, az utóbbiak főleg azért, mert az ultrahangos vizsgálatra nem kell a kórházba menniük.

A készülék átadása után Bodrogi Béla bejelentette, a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság újabb csaknem 15 millió dináros támogatást hagyott jóvá a zentai laktanya épületének felújítására, majd átadta az erről szóló határozatot Ceglédi Rudolfnak, Zenta község polgármesterének.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..