home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Új támogatóval a legmagasabb célokért
Tóth Tibor
2022.08.29.
LXXVII. évf. 34. szám
Új támogatóval a legmagasabb célokért

Évadnyitót tartottak a Csóka—Goodwill Asztaliteniszklubban, mely hazánk egyik legjelentősebb asztaliteniszklubja. Az egyesület gazdag történelme a valamikori Jugoszláviában kezdődött. Számos nemzetközi trófea és országos bajnoki cím mellett az egyesület egyes becslések szerint mintegy hatezer gyermeket tanított meg a sportág alapjaira. 

A Csóka Asztaliteniszklub a 2022/2023-as évadot új támogatóval, a Goodwill Pharma vállalattal kezdi. Az elkövetkező három évben a klub szeretne visszatérni régi hírnevéhez, és intenzíven be szeretne kapcsolódni az országos bajnoki címért folyó küzdelembe is, melyben a lehető legmagasabb helyezés elérése szerepel célként. A klub vezetősége már megkezdte a szakmunka újratervezését és a játékosállomány megerősítését.

Az évadnyitón elsőként Kormányos László, a klub szakmai koordinátora köszöntötte a megjelenteket, majd bemutatta az egyesület korábbi játékosait, Assis de Souza Erdélyi Szilviát és Biljana Golićot, akik a jövőben az idén hatvanéves egyesület szakmai munkáját fogják segíteni főleg a marketing területén. 

Az ünnepségen jelen volt Pásztor István, a VMSZ elnöke is. Leszögezte, hogy két fontos feladatot kell teljesíteni: újat teremteni és a régi értékeket megőrizni.

Az ünnepség során bemutatták az utánpótláscsapatok és a felnőttegyüttesek játékosait, majd a közönség rövid bemutatót láthatott, melyben a fiatalok ízelítőt adtak tudásukból.

A Csóka-Goodwill Asztaliteniszklub a 2022/2023-as évad kezdetére, a közelgő XII. Szabó István-emléktornára és a III. Király Ilona-emléktornára készülve köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik az évek során támogatták, illetve továbbra is önzetlenül támogatják őket a klub céljainak és sikereinek elérése érdekében. 

Fényképezte: Tóth Tibor

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..