home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Új nyílászárókat kapott a hajdújárási iskola
Pannon RTV
2021.09.17.
LXXVI. évf. 37. szám
Új nyílászárókat kapott a hajdújárási iskola

Kicserélték a nyílászárókat a hajdújárási Petőfi Sándor Általános Iskolában. Az oktatási intézményben 38 ablak és több ajtó újult meg a Tartományi Oktatási Titkárság pályázatán nyert eszközökből. Jelenleg 109 diák jár ide, akik immár még jobb körülmények között vehetnek részt az oktatásban.

Dr. Pásztor Bálint, a szabadkai Városi Képviselő-testület elnöke elmondta, 1 millió 270 ezer dinár értékű volt a beruházás. Néhány évvel ezelőtt a tetőszerkezet is ugyanennek a titkárságnak köszönhetően került javításra, felújításra.

A tartományi oktatási titkárság februárban oktatási és nevelési intézmények felújítására hirdetett meg pályázatot 91 millió dinár értékben, amelyre több mint 210 intézmény jelentkezett.

Az elmúlt négyéves időszakban a tartományi oktatási titkárság mintegy négy és fél millió dinárral támogatta a hajdújárási iskola központi épületének és a kihelyezett tagozatának a felújítását – hangsúlyozta Szakállas Zsolt tartományi oktatási titkár.

Jövőre is több pályázatot hirdet a tartományi oktatási titkárság iskolák épületeinek felújítására, az év végéig pedig egy olyan pályázat jelenik meg, amely elsősorban az iskolák mellékhelyiségeinek renoválására vonatkozik.

Fotó forrása: Pannon RTV / Szalai Adrián

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..