home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Új játszótér az adorjáni óvodában
Fehér Márta
2021.06.22.
LXXVI. évf. 24. szám
Új játszótér az adorjáni óvodában

Tíz leendő elsőst búcsúztattak a kisebbek.

Elballagtak az adorjáni ovisok. Ünnepi műsorban mutatta be tizenkilenc kisgyermek a szülőknek, nagyszülőknek, kis és nagy testvéreknek, az intézmény képviselőinek és a vendégeknek, hogy milyen sok versikét, dalocskát, népi mondókát, játékot tanultak meg. 

Ez alkalomból Orcsik Károly plébános felszentelte az udvaron lévő, új játszóteret, melyet a magyar kormány és a Magyar Nemzeti Tanács támogatásával kapott a Magyarkanizsa községhez tartozó település intézménye. Fejsztámer Róbert polgármester bejelentette, tartományi támogatásból az iskolának és az óvodának otthont adó épület az őszre új nyílászárókat kap. Hajnal Jenő, az MNT elnöke hangsúlyozta, a gyerekeket, a jelent támogatva a jövő is épül a Vajdaságban. Mindketten kiemelték, hogy a falu vezetőségének köszönhetően minden évben jelentős fejlesztések történnek Adorjánon.

Az ünnepségen jelen volt Jerasz Anikó, az MNT Végrehajtó Bizottságának elnöke és Borsos Csaba, Adorján Helyi Közösség Tanácsának elnöke is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..