home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Új ivóvízkutat fúrtak Zentán
(Tha)
2014.12.26.
LXIX. évf. 52. szám
Új ivóvízkutat fúrtak Zentán

Ceglédi Rudolf, Zenta község polgármestere munkatársaival és az újságírókkal ellátogatott az új ivóvízkúthoz, majd megtekintette a szennyvíztisztító-telepen nemrég elhelyezett vízszivattyúkat is.

– A város legnagyobb részének a vízellátása a déli kútmezőről történik. A jelenlegi kút kapacitása mintegy nyolcvan liter másodpercenként, az új kúttal másodpercenként további tizenöt liter vizet tudunk majd biztosítani. A beruházás értéke közel hétmillió dinár, amit önkormányzati, vállalati és tartományi eszközökből teremtettük elő.  

A szennyvíztisztító-telepen a beruházás első fázisában, amelyet teljesen önerőből pénzeltünk, egy másodpercenként százötven literes kapacitású szivattyút építettünk be, a második fázisban pedig, amelyet tartományi és önkormányzati eszközökből finanszíroztunk, egy másodpercenként háromszáz literes kapacitású szivattyút helyeztünk el, amelyek sokkal biztonságosabbá teszik majd városunk csatornahálózatának működését – tájékoztatta az újságírókat Ceglédi Rudolf polgármester.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..