home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Új frizura, új smink, új körmök
(vas)
2014.07.15.
LXIX. évf. 29. szám
Új frizura, új smink, új körmök

Makra Ilona horgosi olvasónk kapta A nagy átalakítás nevet viselő nyereményjátékunk ajándékát...

Makra Ilona horgosi olvasónk kapta A nagy átalakítás nevet viselő nyereményjátékunk ajándékát. Ilona nem szerette volna jelentősen megváltoztatni haja hosszát, ezért Baranyi Imre fodrász a tincsek színével játszott. A haj alapszíne sötétebb barna lett, a hajvégek a modern ombre technikával lettek kivilágosítva, ezáltal rezes árnyalatot kaptak. A szemöldökformázás után a szemre a hölgy ruhájának színével megegyező szemhéjfesték került — fekete kontúrral, az ajkakat pedig Törteli Aurélia sminkmester rózsaszínes szájfénnyel festette ki. Bús Zsuzsanna műkörömépítő jóvoltából Ilona ovális francia műkörmöket kapott, gyűrűsujjaira aprólékosan kidolgozott virágminta került. Az átalakulás után Ilona a Vicai Optikában választhatott magának napszemüveget.

A szerencsés nyertestől a következő sorokat kaptuk, miután visszatért otthonába: „Nagyon jól éreztem magam a szalonban, és élveztem a kényeztetést. Mindhárman szép munkát végeztek, a családomnak leesett az álla, amikor hazaértem.”

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..