home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Új foglalkozások a VM4K-ban!
2020.09.22.
LXXV. évf. 38. szám
Új foglalkozások a VM4K-ban!

2020 szeptemberében (újra)indulunk! Új és megújult gyermekfoglalkozásokkal várjuk a kedves gyermekeket – hétfőtől szombatig minden nap!

Óvodás korú kislányok és kisfiúk részére! 3—6 évesek jelentkezését várjuk
Hej tedd rá, most tedd rá!

-        Heti két alkalommal, hétfőn és szerdán 17.30-tól  szünettel együtt 60 perces foglalkozás
-        A foglalkozások házigazdája Csizmár Rita óvónő és Szakács Tamás néptáncpedagógus
-        A foglalkozás célja: pozitív élményekkel az egyéniség, a játékkincs gazdagításával kreativitás fejlesztése valamint a fizikai állóképesség növelése
-        Tanulásra alapozott önbizalom, játékosan fejlesztett mozgáskoordináció, egyensúly- és térérzékelés fejlesztése.
-        Hagyományos népi játékokkal a ritmusérzék és szociális kapcsolatok erősítése
 
 
Serdülő lányok és fiúk részére! 10—15 évesek jelentkezését várjuk
Fedezd fel a tehetséged!

-        Heti egy alkalommal, minden csütörtökön 90 perces foglalkozás, 18.00 órai kezdettel 
-        Tű, cérna olló itt éppen a gyerek kezébe való! A foglalkozások házigazdája Talpai Márta textilipari mérnök-tervező és képzőművész, valamint Gubena Erika kreatív fejlesztőpedagógus
-        Akit érdekel a divat, a rajzolás és az, hogy a megálmodott tervek alapján az ötletből megvalósulás legyen, jelentkezzen!
-        A praktikus tudástól, mint a gombfelvvarás, a kreatív kézművességig számos hasznos 
 

Alsósok részére! 6—10 éves gyerekek jelentkezését várjuk!
Téged vár az Öko-sarok!

-        Heti egy alkalommal, minden kedden 90 perces foglalkozás, 18.00 órától
-         Gubena Erika kreatív fejlesztőpedagógus és Vinkó Tamás környezetmérnök
-        Mire használható fel egy üres flakon? A befőttesüvegekbe kizárólag gyümölcs és zöldség kerülhet? Mi a komposzt? Nevelhetsz-e növényt?
-        Alkotóműhelyeink során a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára és annak felhasználási lehetőségeire adunk kreatív és hasznos ötleteket.
-        A tisztább és élhetőbb világ mindannyiunk felelőssége.
 
Mesekuckó – interaktív  interaktív műhelyfoglalkozás gyerekeknek (új köntösben!)

2020 szeptemberétől minden második szombaton 10 és 12 óra között Mesekuckó 3–6, (maximum 8 éves) korú gyermekeknek. Foglalkozásvezető Pap Renáta óvónő. Jókedvvel, tánccal és az uzsonnáztatással Szakács Tamás egészíti ki Renáta munkáját. A foglalkozás középpontjában A 100 magyar népmese áll animációs és szóban előadott változattal. Miért? Mert a gyermeket életre nevelni közös, játékos tanulással és a népi bölcsességek átadásával lehet. Nálunk minden gyermek hős és kiállja a próbát! A mesekuckósok megtapasztalhatják a teljesítmény, a kollektív siker és az alapvető tevékenységek, a közös munka és alkotás örömét. 

Ringató (péntekenként 17.30-tól) és Kézen Fogva Fejlesztőkuckó foglalkozásaink (kéthetente szombaton 10.00-től)  pedig továbbra is várják a gyermekeket!

A járványügyi helyzethez alkalmazkodván a gyerekeket korlátozott létszámban tudjuk fogadni.

A foglalkozások ingyenesek!
       Jelentkezni az alábbi elérhetőségek egyikén lehet: +381(0)24-672-110; office@vm4k.org.rs vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben!


Az említett foglalkozásokon túl, csütörtök esti programsorozatunk is átalakul: portrébeszélgetésekre kerül sor — olyan értékadó és közösségteremtő tevékenységet folytató személyiségeket mutatunk be, akik munkásságuk és élettörténetük által  váltak ismertté.

Évadnyitó beszélgetésünk első vendége Elor Emina színművésznő lesz. A beszélgetés 2020. szeptember 24-én (csütörtök), 19 órai kezdettel kerül megszervezésre a VM4K földszinti termében. A járványügyi helyzetre való tekintettel a részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a 024/672-110-es telefonszámon, az office@vm4k.org.rs e-mail címen vagy a VM4K Facebook-oldalán lehet.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..