home 2024. március 01., Albin napja
Online előfizetés
Új felszerelés az iskolának
2022.02.02.
LXXVII. évf. 5. szám
Új felszerelés az iskolának

A nagykikindai Fejős Klára Általános Iskola kiemelkedő fontosságú az oktatásügyi térképen, mivel már évtizedek óta ápolja és ösztönzi a többnemzetiségi kultúrát valamint a kétnyelvű  oktatást. Tanulóink már az első naptól kezdve tudatosan élnek ezzel a gazdagsággal, elsajátítják a tolerancia, a tudomány és a hagyományok iránti szeretetet. Ezek az érzések mélyen beívódnak tanulóink tudatába, ezért tanulmányaik befejezése után is gyakran térnek vissza hozzánk. Mindezeket szem előtt tartva arra törekszünk, hogy tanulóink számára biztonságos és ösztönző környezetet biztosítsunk, ahol kellemesen és otthonosan érzik magukat.

Ezeket az előnyöket ismerte fel a Bethlen Gábor Alapítvány, amely 313.000,00 dinárral támogatta törekvéseinket. Ennek köszönhetően iskolánknak sikerült beszereznie minden szükséges számítástechnikai eszközt, amellyel felszereltük a szertárakat, és elértük, hogy az oktatás minden tanteremben a legmagasabb szinten legyen, amely megfelel a legújabb oktatásügyi feltételeknek. Ezzel lehetőség nyílik a korszerű tanításra, amely követi az oktatás mai irányelveit. Az itt dolgozó tanárok pedig fáradhatatlanul újítanak, és figyelmet szentelnek minden egyes tanulónak, ezzel erősítve képességeiket – olvasható abban a közleményben, amelyet az intézmény juttatott el a szerkesztőségünknek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..