home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Új előadó a szintéren!
Zvekán Péter
2015.02.11.
LXX. évf. 6. szám
Új előadó a szintéren!

Az egyik legújabb magyar énekesnő neve Iby, pápai származású, és a karrierje 2014-ben kezdődött, ekkor jelent meg ugyanis az első dala, az Indulj el.

Már gyerekkora óta rajong a zenéért, ezért folyamatosan képzi a hangját, hogy minél jobb legyen. Számomra egy kicsit meglepő, hogy a legnagyobb példaképe az idei Superbowlon is fellépő Katy Perry, akit az egyedi stílusa és a színvonalas klipjei miatt tart nagyra. Iby Indulj el című számához videó is készült, melynek az a mondanivalója, hogy merjünk álmodni, érjük el a kitűzött célokat, és soha ne adjuk fel. Iby folyamatosan dolgozik az új dalain és a klipjein, tervei között szerepel, hogy 2015 novemberében kiadja az első szólóalbumát is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..