home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Ötmillió dinár a diákok biztonságának fejlesztésére
2023.06.16.
LXXVIII. évf. 24. szám
Ötmillió dinár a diákok biztonságának fejlesztésére

 Slađana Bursać, a tartományi oktatási, jogalkotási, közigazgatási és nemzeti kisebbségi – nemzeti közösségi titkárság titkárhelyettese és Pál Viktor altitkár ötmillió dinár értékben szerződéseket adott át az oktatási intézmények képviselőinek. A pályázat témája az általános és középiskolás tanulók biztonságának javítása volt.  


Fotók: Tartományi Képviselőház szakszolgálata

–Ez a titkárságunk legújabb, első alkalommal meghirdetett pályázata, amelynek három prioritása van. Az első a gyermekek és fiatalok ismereteinek bővítése a pszichoaktív anyagokkal, az erőszakkal és az elhanyagolással szembeni védelemben, a második a pedagógusok és a szülők ismereteinek a bővítése, a harmadik pedig a tolerancia és a sokszínűség tisztelete és fejlesztése – mondta Slađana Bursać.

A pályázatra 65 iskola jelentkezett. Az alapfokú oktatás és nevelés szintjén 3,5, míg a középfokú oktatás és nevelés szintjén 1,5 millió dinárt különítettek el. A jóváhagyott forrásokat olyan programokra és projektekre fordítják, amelyek a gyermekek erőszaktól való védelmét és biztonságát, a drogfüggőséggel szembeni védelmet és a tolerancia fejlesztését szolgálják – olvasható az eseményről kiadott közleményben.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..