home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Öt pályázatot jelentetett meg a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság
Pannon RTV
2021.01.15.
LXXVI. évf. 2. szám
Öt pályázatot jelentetett meg a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság

Erre több mint 3,2 milliárd dinárt fordítanak.

2,1 milliárd dinárt különítettek el olyan befektetések pénzelésére és társfinanszírozására, amelyek a közlekedési infrastruktúra fejlesztésére vonatkoznak, utak és kerékpárutak kiépítésére és felújítására, valamint a közlekedésbiztonság szintjének növelésére.

Csaknem félmilliárd dinárral támogatja a tartomány sportobjektumok építését és felújítását. 74 millió dinár jut a tartományi alapítású általános- és középiskolák felújítására. A vajdasági önkormányzatok számára 400 millió dinár áll rendelkezésre a helyi vízgazdálkodás támogatására. További 193 millió dináros keretösszeget láttak előre a városok és községek gazdasági fejlődésének támogatására, új munkahelyek létrehozására, a munkafeltételek javítására, valamint a kis és középvállalkozások támogatására.

A pályázatokra február 4-éig várják az önkormányzatok jelentkezését, bővebb információk a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság honlapján érhetők el.

Az előző évhez képest a támogatás összértéke csupán kismértékben változott, a pályázati eszközök egymás közötti elosztása viszont módosult. Míg egyes befektetésekre idén több pénz jut, addig más területeken kevesebb pénz áll rendelkezésre.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..