home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Ősz, színek, virágok, hangulat
Fehér Márta
2017.10.26.
LXXII. évf. 43. szám
Ősz, színek, virágok, hangulat

Megnyílt a virágkiállítás Szabadkán

Rengeteg krizantém a legszebb őszi színekben, kerti árvácska, sziklakertbe ültethető növények, cserjék, díszfák, kicsi és hatalmas dísztökök, sőt szárított levendula és bodzaszörp is kapható az őszi virágkiállításon, mely csütörtökön délben nyílt meg Szabadkán, a kissétányon. Néhány tíz dinárért már bárki vásárolhat csodálatos növényeket.  



— Ez már a nyolcadik virágkiállításunk. Kizárólag termelők vesznek részt, elsősorban Szabadkáról és környékéről, Horgosról, Zentáról, az adai Törökfaluból. Az idén öt új kiállító is csatlakozott hozzánk. Nagyon szép, gyönyörű kínálatunk van, kedvezményes árakkal. Krizantémból a legnagyobb a választék, tekintettel a közelgő ünnepekre. Némelyek hektárszámra termesztik. Díszfák, cserjék szintén vásárolhatóak. A látogatók tanácsokat is kérhetnek a termelőktől az ültetéshez, a virágtermesztéshez. Támogatást továbbra sem kapunk, ezúttal is önköltségen rendezzük meg a kiállítást — mondta Kiss Árpád, a Szabadkai Paraszt Egyesület elnöke.

A kiállítás 8-tól 20 óráig nyitva tart, vasárnap zárul a rendezvény. Sétáljanak el, gyönyörködjenek, és vásároljanak szebbnél szebb virágokat!
 


 


 


 


Fotó: Szabó Attila, videó: Fehér Márta

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..