home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Összetart(oz)ásunk ünnepnapja — fotósszemmel
Martinek Imre
2023.06.04.
LXXVIII. évf. 22. szám
Összetart(oz)ásunk ünnepnapja — fotósszemmel

IX. DUNA NAP — TOROCKÓ, 2023

Invokáció: „Elmerengek gondolkodva gyakran, / S nem tudom, hogy mi gondolatom van, / Átröpűlök hosszában hazámon, / Át a földön, az egész világon. / Dalaim, mik ilyenkor teremnek, / Holdsugári ábrándos lelkemnek.” (Petőfi Sándor: Dalaim — részlet)

Sorrendben kilencedik alkalommal tartottak Duna Napot az erdélyi Torockón, az anyaországi Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. szervezésében. Változatlanul a nemzeti összetartozás napjához, azaz június 4-éhez eső legközelebbi hétvégén. Egyelőre meséljenek a háromnapos kulturális programsorozat helyszínein készült fotóink.

A szöveges beszámolót lapunk nyomtatott kiadásában olvashatják. 

Fényképezte: Martinek Imre

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..